Over Ons

In 2010 is door een aantal wedstrijdrijders het idee ontstaan om ook in Oost Nederland een competitie op te zetten voor C, D en M rijders. 
Daarop werd contact gezocht met de sectie inline-skaten van de KNSB. Met instemming van de sectie Inline-skaten van de KNSB werd een commissie gevormd met als taak om al voor de zomer van 2011 een competitie te ontwikkelen. Deze Commissie Free-wheel Cup bestaat uit: Johan Voortman, Han Tieltjes, Josien Ten Thije, Harrie Veehof ,Andra van den Hoeven en Sam Bouwhuis .( niet op de foto)

Vanaf april 2017 valt de organisatie van de Free-wheel Inline Cup Oost onder de verantwoordelijkheid van het KNSB Gewest Overijssel.
De naam van de competitie is een combinatie van de naam van de hoofdsponsor “Free-Wheel” met de “Inline Cup Oost”.
Deze naam suggereert dat er uitsluitend wedstrijdrijders kunnen meedoen, maar niets is minder waar want ook recreanten die zich willen meten met de wedstrijdrijders zijn hartelijk welkom.

Voor vragen kunt zich wenden tot de leden van Commissie Free-wheel InlineCup Oost . Voor vragen kunt u ons ook bereiken middels ons emailadres: info@free-wheelinlinecupoost.nl

Hieronder Arjan Mombarg hoofdsponsor Free-wheel en leden van de Commissie Free-wheel Cup 2022.

Reacties gesloten.